Kunder

Hos KOMMA’riet sætter vi pris på alle vores kunder, små, store, dem, der har været med siden starten – og dem, vi lige har budt velkommen.

Her kan du møde nogle af dem:

Nordjyske Medier
Nordjyske Medier har samarbejdet med KOMMA’riet og Jesper Bøss i godt otte år. Vi samarbejde blandt andet om en lang række af vores specialprodukter – blade og magasiner – samt idéer og budskaber til annoncer, online markedsføring og radioreklamer. For bare at nævne lidt af det.

KOMMA’riet leverer altid en meget høj kvalitet præget af nytænkning, nye idéer og kreativ sparring. Samtidig har Jesper et vindende væsen, der værdsættes både internt i vores organisation og ude hos vores kunder. En aftale er en aftale, og samarbejdet er præget af præcision, punktlighed og professionalisme.
Martin L. Krogh, Områdechef Nordjyske Medier

 

Viborg FF
Jeg har arbejdet sammen med Jesper og KOMMA’riet i flere erhvervsmæssige sammenhænge – lige nu som kommerciel chef hos fodboldklubben Viborg FF – og jeg kan give mine varmeste anbefalinger.

Jesper har en dejlig evne til at lytte og forstår sine kunders ønsker og behov, få dem fra tanker og samtaler ned på papir, således at det bliver professionelt og forståeligt på samme tid.
Rasmus Ingeman, kommerciel chef Viborg FF

 

 


DAVA Foods 

DAVA Foods samarbejder med KOMMA’riet om en række kommunikationsopgaver, herunder ikke mindst artikler til vores kundemagasin EggNews. Vi oplever samarbejdet som konstruktivt og positivt, og med et rigtig godt resultat.

Samtidig har KOMMA’riet fornemmet vores behov for nogle gange at få løst konkrete og meget specifikke opgaver, mens vi andre gange har behov for sparring, input, vinkler og idéer. Her har Jesper fundet balancen. Samtidig er samarbejdet præget af en naturlig overholdelse af alle indgåede aftaler, herunder både økonomi og stramme deadlines.
Ivan Noes, Adm. Direktør DAVA Foods

 

 

 

Mariagerfjord Kommune, Kultur & Fritid
KOMMA’riet har gennem årene leveret – og leverer fortsat – massevis af gode og spændende artikler om kultur- og fritidslivet i Mariagerfjord Kommune, blandt andet til brug i kommunens kulturmagasin Kulturfjorden.

KOMMA’riet og Jesper Bøss leverer høj kvalitet til aftalt tid, og vi kender ham som en indsigtsfuld samarbejdspartner.

Vi giver KOMMA’riet den bedste anbefaling til andre, der ønsker en god samarbejdspartner omkring fængende tekster. 
Jens Lykke, Souschef / Konsulent for Kultur og Landdistrikter

 

 

Akzo Nobel Salt A/S
Vi får lavet vores kundemagasin Salt Fokus af KOMMA’riet ved Jesper Bøss. Fra fælles idégenerering af indhold til udførelse med foto og tekst/interviews med kunder samt forsendelse til kunder, leads m.fl.

Vi er – og har altid været – i trygge og kyndige hænder fra start til slut: Ingen opgave er for stor eller lille. Jesper følger op på tidsplan og agerer selvstændigt, Rettidig omhu er standarden for samarbejdet!

En fornøjelse – bakket op af tilbagemeldinger fra modtagerne af magasinet.
Henrik Diekema, Sales Manager Denmark

 

Event-Danmark 
Event-Danmark har gennem flere år brugt KOMMA’riet som fast samarbejdspartner vedrørende vores kommunikation og markedsføring. Event-Danmark er et event- og bookingbureau, der samarbejder med nogle af landets største kunstnere, og også selv arrangerer blandt andet større udendørskoncerter.  

Samarbejdet med KOMMA’riet har været – og er fortsat – et perfekt parløb for os som kunde. Skal jeg sætte nogle få ord på samarbejdet, falder følgende mig ind: Kreativitet, grundighed, ordholdenhed, god opfølgning, ingen “oversalg” og ingen hurtige og smarte løsninger.

Jeg kan nogle gange godt få fornemmelsen af, at Event-Danmark er den eneste kunde KOMMA’riet har, hvilket selvfølgelig ikke er tilfældet. Men at jeg kan få følelsen, understreger den indstilling, KOMMA’riet har til sine kunder.

Jeg kan med hånden på hjertet give Jesper og KOMMA’riet den bedste anbefaling, og er glad for den ro og kreativitet KOMMA’riet skaber for Event-Danmark.
Gert Degn, direktør Event-Danmark 

 

 

Sensoform
I KOMMA’riet har vi fundet en god sparringspartner, der kan binde trådene sammen i hele markedsføringspaletten, og som samtidig er god til at komme med indspark og nytænkning.

Jesper behersker evnen til at sætte sig godt og grundigt ind i vores produkter, ønsker og behov – og vi fornemmer, at vores markedsføringsbudget bliver udnyttet bedst muligt uden at rammerne sprænges.
Thorkild Christensen, indehaver Sensoform

 

 

Randers FC 
KOMMA’riet, som har ”været med på holdet” siden 2006, er en god støtte samt samarbejds- og sparringspartner for Randers FC på det kommunikative plan. Vi er glade for samarbejdet, som blandt andet omfatter artikler til hjemmeside og kampprogram. Samarbejdet afhjælper det tryk, der er på det kommunikative arbejde i en Superligaklub. Uanset opgavens karakter bliver der fra KOMMA’riets altid leveret det ønskede med høj kvalitet, stor fleksibilitet og respekt for deadlines.
Kristian Fredslund Andersen, kommunikationschef Randers FC 

4Labels 
Jesper og KOMMA’riet kalder sig kreativ sparringspartner og ordkløver. Og det er lige præcis det, vi har brug for hos 4Labels!

De seneste år har vi således fået professionel hjælp til blandt andet udarbejdelse af nyhedsbreve, artikler, pressemeddelelse, personalehåndbog og hjemmeside. For bare at nævne lidt af det.

Opgaverne udføres altid til perfektion – og vi er således meget tilfredse med det arbejde, som KOMMA’riet udfører for 4Labels.
Christian Nissen, indehaver af 4Labels A/S